high-pressure-homogenization

محصولاتی که دارای عبارت 'high-pressure-homogenization' هستند

ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی 3

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارت است به عنوان جزئی یا کلی برای پردازش مواد غذایی پیشنهاد شده است اگر چه اثرات آن بر غیر فعال کردن میکروبها بطور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته است تغییرات رئولوژیکی در محصولات میوه ای نیاز به توصیف بیشتر دارد کار حاضر اثر HPH را تا 150 مگا پاسکال در خزش و بهبود خواص آب گوجه فرنگی بررسی می کند مدل مکانیک

ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی 2

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارتی است که به طور گسترده ای است که به عنوان یک مورد جزئی مطالعه شده و جایگزین برای روش حرارتی در مواد غذایی است اگر چه غیر فعال کردن میکروب ها بطور گسترده ای مورد مطالعه است تنها چند اثر در تحقیقات گذشته بر روی تغییر است فیزیک و شیمیایی وجود دارد که به روش (HPH) بوده بویژه آنهایی که رابطه با خواص رئولوژیکی

ترجمه مقاله اثر فشار همگن بالا(HPH) بر روی خواص رئولوژیكی گوجه فرنگی 1

فشار بالای همگن HPH یك فناوری غیر حرارتی است كه به طور گسترده ای به عنوان یك مورد مطالعه جزئی یا كلی برای پردازش حرارتی مواد غذایی است اگر چه میكروب ها به طور گسترده ای غیر فعال بوده و مورد مطالعه قرار گرفته اند تنها چند مقاله در رابطه با تغییرات فیزیك و شیمیایی در مورد میوه با توجه به HPH وجود دارد كه بخصوص در مورد خواص رئولوژیكی آن است كار حاضر

محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی